Workshop Atlas Yoga

Last van een stijve nek en gespannen schouders?

Kom naar onze yogaworkshop die speciaal is ontworpen om je te leren hoe je dit lastige gebied kunt loslaten en ontspannen.

Onderwezen door Kate, een fysiotherapeut die is opgeleid in Critical Alignment Yoga, leer je hoe je een foamroller effectief kan gebruiken om strakke spiervezels en fascia los te maken.

Je schouders kunnen strak en stijf aanvoelen als gevolg van stress, spanning en overbelasting. Strakke schouders kunnen ook worden veroorzaakt door langdurig zitten, verkeerde slaaphoudingen en blessures. Een slechte houding en onjuiste uitlijning van je lichaam kunnen ook een rol spelen. Soms voelt het alsof het niet uitmaakt hoeveel we het gebied uitrekken, het blijft altijd strak.

Critical Alignment yoga is een gespecialiseerde vorm van yoga die zich richt op het verbeteren van de houding en het vergroten van kracht en flexibiliteit in je wervelkolom. Het zal een ruimte en lichtheid in je houding brengen en de borstkas openen

Om de balans tussen de spiergroepen te bereiken maakt Critical Alignment yoga op unieke wijze gebruik van:

  1. de bovenste rugstrip:
  2. de opgerolde vilten mat
  3. de achteroverbuigingsboog
  4. de schouderstandbank

Door met behulp van de tools spanning en stijfheid los te laten, ontstaat er ontspanning in de diepere lagen van de spieren – spieren herstellen en hervatten hun natuurlijke functie.

Het lichaam zit, staat of loopt weer zonder al te veel energie te verbruiken.

We zien er naar uit u te verwelkomen!

***

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact met ons op

of stuur ons uw contactgegevens en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

(030) 635 0275

info@atlasyoga.nl