Instructies voor Online Lessen

Instructies

  • U kunt deelnemen aan de les door op de link te klikken die u in uw boekingsbevestigingse-mail heeft ontvangen OF door in te loggen op onze website www.atlasyoga.nl en naar het tabblad ‘My Bookings’ bovenaan de pagina te gaan.
  • Eenmaal op deze pagina kunt u op ‘Open Stream’ klikken.
  • U kunt Zoom downloaden naar uw laptop en u aanmelden voor een gratis zoomaccount OF u kunt het vanuit uw webbrowser gebruiken zonder u aan te melden bij Zoom.
  • Als je het vanuit je webbrowser gebruikt, klik dan op ‘Open Trust Us’ wanneer je wordt omgeleid van de yoga-website naar Zoom.
  • Nu kom je in de online les.

Wat heb ik nodig voor een les?

Je hebt een yogamat en ruimte om de mat nodig.

Voor Iyengar lessen heb je een riem, 4 dikke boeken en (soms) een stoel zonder armleuningen nodig zoals een eettafelstoel. Mogelijk hebt u ook muurruimte nodig.

Voor de Alignment yogalessen en de Yoga for Neck & Rug Zorg heb je een grote handdoek nodig.

Wat moet ik doen als ik uit de les word gegooid?

U kunt de les op elk moment opnieuw starten door de instructies bovenaan de pagina te volgen.

Moet ik een webcam hebben om deel te nemen aan Zoom?

U hoeft geen webcam te hebben om deel te nemen aan een les, maar u kunt dan geen video van uzelf verzenden zodat de docent deze kan zien. U kunt de les echter nog wel volgen.

Moet ik mijn webcam aan hebben om deel te nemen aan de les?

Je hoeft je webcam niet aan te hebben – we raden het wel aan, omdat de leraar je dan kan zien en correcties kan aanbrengen in je oefeningen zoals wanneer je in de klas zit. Gewoonlijk kan alleen de docent het scherm zien met de Zoom-deelnemers ingeschakeld.

Het vraagt ​​me om een ​​wachtwoord om deel te nemen.

Het wachtwoord voor de online lessen is altijd ‘atlas’.

Het geluid is te zacht

Zorg ervoor dat uw geluid op uw computer is ingeschakeld.

In de Zoom-les kun je het volume aanpassen door op de pijl omhoog rechts op het mute-symbool in de linker benedenhoek te klikken. Selecteer ‘Audio Settings’. Hier kunt u de luidspreker- en microfooninstellingen wijzigen.

Hoe kan ik de weergave wijzigen?

U kunt tijdens een les kiezen uit twee weergaven in de lijst in de rechterbovenhoek. De gewenste optie is ‘Speaker’. Dit resulteert in één groot scherm en één klein scherm.

Kan ik de afbeelding op mijn tv krijgen?

De gemakkelijkste manier om uw laptop aan te sluiten, is met een kabel. Uw laptop aansluiten op uw tv via HDMI is de meest gebruikelijke manier van vandaag, aangezien bijna alle moderne televisies en laptops HDMI-poorten hebben. Het enige wat je nodig hebt is een kabel. Sommige nieuwere laptops zijn zo dun dat ze geen HDMI-poorten hebben.

Bij sommige tv’s is het ook mogelijk om dit draadloos te doen, maar raadpleeg hiervoor de handleiding van je tv.